Over ons
Onze methode, onze filosofie
Ontdek onze glutenvrije bakkerij en haar inwoners!
Over ons
Onze methode, onze filosofie
Ontdek onze glutenvrije bakkerij en haar inwoners!
Zonder brood moeten: een beproeving!
Zichzelf uithongeren was een beproeving, maar haar huidproblemen waren tenminste verdwenen.
Bovendien, en dit geldt voor ons allemaal, heeft de darm niet de enzymen die nodig zijn om de eiwitten van glutenbevattende granen die verwerkt, geraffineerd en gekookt zijn op de manier waarop we dat vandaag de dag doen, te assimileren, noch die van zuivelproducten die door het lichaam als allergeen worden beschouwd.
Glutenvrij en veilig
Ei- en lactosevrij
Methoden en analyse
Een veilige en smakelijke voedingsoplossing
Voor zijn vrouw, voor de toekomst van zijn dochter en voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor een glutenbevattend dieet, Stéphane, een ambachtelijke bakker, biedt brood dat zowel veilig als lekker is.
Sinds haar elfde - in 2015... de tijd vliegt - controleert en keurt Elena dagelijks de smaken van het hele assortiment glutenvrije broden, brioches en gebakjes.
Ambachtelijke bakkers van vader op zoon
Zijn vrouw wist dat Stéphane ervan droomde om opnieuw te beginnen, in een klein bedrijfje. Op een dag, toen ze haar neefje van school ging halen, zag ze dat nummer 7, rue Saint-Géry, in Thieu te koop stond. Op die middag in juli 2011 werd het ambachtelijke glutenvrije atelier geboren!
Vandaag de dag zetten Stéphane en Sylvie, zijn vrouw, zich in voor deze filosofie in hun werk als lokale winkeliers:
onthaal, service en kwaliteit
Volg ons!
Volg ons nieuws op sociale netwerken: nieuwe producten op het web of in de winkel, praktisch advies, wedstrijden, glutenvrije recepten, enz.