Selecteer een pagina

Over ons

 

Onze methode, onze filosofie

Ontdek onze glutenvrije bakkerij en haar inwoners!

Over ons

Onze methode, onze filosofie

Ontdek onze glutenvrije bakkerij en haar inwoners!

Ontdek alles over het assortiment ambachtelijke glutenvrije broden van onze glutenvrije bakkerij.

Zonder brood moeten: een beproeving!

Elena is een 11-jarig meisje. Sylvie, haar moeder, lijdt al heel lang aan huidproblemen die niet te genezen zijn en waarvan de oorzaak onbekend is. Van alle artsen die ze heeft geraadpleegd, heeft er één een geneesmiddel gevonden. gediagnosticeerde dermatitis herpetiformis als gevolg van gluteninname. Een glutenvrij dieet was daarom essentieel.

Zichzelf uithongeren was een beproeving, maar haar huidproblemen waren tenminste verdwenen.

Weten dat coeliakie erfelijk is, het risico is reëel voor Elena last hebben van problemen die verband houden met een dieet dat gluten bevat.

Bovendien, en dit geldt voor ons allemaal, heeft de darm niet de enzymen die nodig zijn om de eiwitten van glutenbevattende granen die verwerkt, geraffineerd en gekookt zijn op de manier waarop we dat vandaag de dag doen, te assimileren, noch die van zuivelproducten die door het lichaam als allergeen worden beschouwd.

Glutenvrij en veilig

Ei- en lactosevrij

Methoden en analyse

Een veilige en smakelijke voedingsoplossing


Voor zijn vrouw, voor de toekomst van zijn dochter en voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor een glutenbevattend dieet, Stéphane, een ambachtelijke bakker, biedt brood dat zowel veilig als lekker is.

Sinds haar elfde - in 2015... de tijd vliegt - controleert en keurt Elena dagelijks de smaken van het hele assortiment glutenvrije broden, brioches en gebakjes.

In onze glutenvrije bakkerij wordt het productieproces ontwikkeld met liefde voor authenticiteit en een echte passie, binnen een gloednieuwe infrastructuur die volledig gewijd is aan glutenvrije productie. De ateliers bevinden zich in Thieu, een klein dorpje in de provincie Henegouwen.

Ambachtelijke bakkers van vader op zoon

Elena's vader, Stéphane, komt uiteen lange lijn van bakkers uit de Condroz. Omdat hij de bakkerij van zijn ouders niet wilde overnemen, ging Stéphane eerst in de voedingsindustrie werken. Het was in zijn laatste functie, bij Wetterenoise, dat zijn passie voor brood werd geboren en dat hij de vaardigheden en nauwgezetheid leerde die nodig zijn voor de industriële productie van voedingsmiddelen.

Zijn vrouw wist dat Stéphane ervan droomde om opnieuw te beginnen, in een klein bedrijfje. Op een dag, toen ze haar neefje van school ging halen, zag ze dat nummer 7, rue Saint-Géry, in Thieu te koop stond. Op die middag in juli 2011 werd het ambachtelijke glutenvrije atelier geboren!

Stéphane, een gepassioneerd vakman.

Vandaag de dag zetten Stéphane en Sylvie, zijn vrouw, zich in voor deze filosofie in hun werk als lokale winkeliers:

onthaal, service en kwaliteit

Volg ons!

Volg ons nieuws op sociale netwerken: nieuwe producten op het web of in de winkel, praktisch advies, wedstrijden, glutenvrije recepten, enz.

0
    0
    Uw mandje
    Gratis levering in België met 40,00 extra aankopen
    4050
    Gratis levering BelgiëGratis bezorging Frankrijk
    Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel
      Bereken verzending
        Aanbevolen producten
        Aanbevolen producten