Ambachtelijk glutenvrij brood
Een exclusief glutenvrije ambachtelijke bakkerij.
Geproefd en goedgekeurd door Elena!
L'Atelier d'Elena maakt zelfgemaakte glutenvrije producten zonder risico op besmetting en met een heerlijke smaak.
Onze producten worden aan huis geleverd in heel België en Frankrijk, maar ook in Nederland en Luxemburg.
Rustiek
Een stevig brood met een traditionele smaak dankzij het vleugje boekweit!
In een streng gecontroleerd atelier maakt Stéphane met passie glutenvrij brood, stokbrood en gebak volgens authentieke recepten.
De zelfgemaakte producten zijn ideaal voor coeliakiepatiënten en mensen met glutenintolerantie.
Veilig en met plezier eten !
Huidproblemen, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, onverklaarbare intense vermoeidheid...: de symptomen van een reactie op gluten zijn gevarieerd en het probleem wordt maar al te zelden gediagnosticeerd. Coeliakie is de meest gevorderde en ernstige vorm van glutenintolerantie en veroorzaakt onomkeerbare schade aan het darmweefsel.
Gelukkig helpt een evenwichtig glutenvrij dieet om de risico's te vermijden. L'Atelier d'Elena biedt je een ruim assortiment artisanale broden, brioches en gebakjes gemaakt met meelsoorten die in de plaats komen van de meelsoorten die schadelijk zijn voor de gezondheid: Rogge, Haver, Tarwe, Gerst, Triticale, Spelt ("SABOTÉ").
L'Atelier d'Elena biedt gezond, lekker eten geïnspireerd op authentieke recepten!
Al onze producten zijn gemaakt van gecertificeerde producten die regelmatig worden gecontroleerd en gegarandeerd lactosevrij zijn.
Voor jouw gemak werkt jouw ambachtelijke bakker samen met bpost om aan huis te leveren in België en Luxemburg.
Glutenvrij, veilig
Voor de meeste mensen met coeliakie of glutenintolerantie is brood het moeilijkste voedsel om te vermijden. Voor sommigen een ware beproeving!
Is dit het geval voor jou of je kind?
Eivrij, lactosevrij
De problemen die gepaard gaan met gluteninname worden vaak nog verergerd door lactose-intolerantie. Al onze glutenvrije broden, zelfs die met boter, zijn ook lactosevrij.
Methoden en analyse
Het maken van glutenvrij brood in Elena's atelier staat onder streng toezicht!
Het atelier accepteert alleen glutenvrije producten. De werkwijze wordt streng gecontroleerd door Quality Partners, terwijl de Carah laboratoria continu analyses uitvoeren.
De winkel
Wit brood, multi, keramisch, stokbrood, klassieke brioche of chocolade...